Ziyarette konuşan Milliyetçi Hareket Partisi Zonguldak Merkez ilçe Başkanı Süleyman Erbay “Önceki dönem MHP Zonguldak Merkez ilçe Başkanımız Niyazi Kıransoy ve yönetim kurulu arkadaşları ziyaretimize geldiler. Hepsine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum.

Ülkemiz dört tarafından kuşatılmak istenmekte. Türkiye zor günlerden geçiyor. Her zamandan çok birlik ve beraberliğe ihtiyacımızın olduğu bu günlerde örnek bir davranış sergileyerek ziyaretimize gelen arkadaşlarımıza bir kez daha teşekkür ediyorum. Yunanistan Ege’de fırtınalar koparıyor, dost bildiğimiz Araplar ve dünyanın ileri devletleri Yunanistan ile işbirliği halinde. Buradan bize çıkan payda; Türkiye’de biz ayrı-gayrıları bir tarafa bırakıp birlik ve beraberlik içinde tek vücut olmamız gerekir. Ortaya çıkan şudur; Türk’ün Türk’ten başka dostu yoktur” dedi.

MHP eski Merkez İlçe Başkanı Niyazi Kıransoy da ziyarette yaptığı konuşmada şunları söyledi: “5 Eylül 2020 Cumartesi günü Milliyetçi Hareket Partisi Zonguldak Merkez ilçe teşkilatı 13. kongresini yaparak Süleyman Erbay başkanlığında bir yönetim oluşturmuştur. Bizde partimizin mensubu olarak arkadaşlarımızı tebrik etmeye, hayırlı olsun demeye ve başarılar dilemeye geldik. Milliyetçi Hareket Partisinde yaptıkları her iyi faaliyette yanlarında olacağımızı bilsinler istiyoruz. Milliyetçi Hareket Partisinde diğer siyasi hareketlerde olmayan ülküdaşlık hukuku ve ülkücülük ruhu hakimdir. Ülküdaşlık ruhunun gereğini yapıyoruz. Bu çok abartılacak bir şey değildir.

Tartışmaların hepsi sona ermiştir. Kongre sürecinde bazı tartışmalar olabilir çünkü sonuçta kongredir ve insanlar fikirlerini beyan edebilir. Bundan sonra ki kongre süreçlerinde de uygun bulmadığımız şeyleri söyleyeceğiz. Biz doğru bildiğimizi yine söyleriz. Yanlış bildiğimiz konularda arkadaşlarımızı uyarırız. Bu ülkücülüğün bize yüklediği bir misyondur. Dolayısıyla bundan sonra artık bu derme çatma, bölük pörçük görüntüyü bir tarafa bırakıp birlik ve beraberlik olma zamanıdır. Ülkücü ülkücünün kardeşidir şiarıyla yetişmiş insanlar olarak arkadaşlarımıza yapacakları çalışmalarda başarılar diliyoruz” (Şaban YILMAZ)

Editör: Haber Merkezi