Ak Parti Kilimli İlçe Başkanı Sedat Demirci, Kilimli’nin yatırımları almaya başlamasının kendilerini ve Kilimli halkını mutlu ettiğini söyledi.

Sahil yolu projesinin Kilimli-Çatalağzı etabının ihalesi tamamlandığını belirten Ak Parti Kilimli İlçe Başkanı Sedat Demirci, açıklamasına şöyle devam etti.

ZONGULDAK’IMIZI YÜKSELTECEK BİR PROJE

“Projemiz Kilimli-Çatalağzı ve Muslu halkımıza hayırlı olsun. Daha önce projesi tamamlanan Kilimli-Filyos arasındaki 20 kilometrelik yolun çift tüp olarak 18 tane tünel 8 kilometre olarak ta karayolu bağlantısının ilk etabı olan 5,3 kilometrelik bölümünün ihalesi tamamlandı. Bundan sonraki çalışmalarımızda inşallah projesi tamamlanan yerlerin hükümetimiz tarafından yapılmasını talep edeceğiz. Kilimli Sahil Yolu Kilimlimize, bölgemize, ülkemize ve Filyos Vadisine büyük katkı sağlayacaktır. Ekonomi ve ulaşım anlamında Zonguldak’ımızı yükseltecek bir proje.

GÜZEL HİZMETLERİ KİLİMLİ HALKINA ULAŞTIRACAĞIZ

Katkılarından dolayı başta sayın cumhurbaşkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Ayrıca Köksal Toptan başkanımız, Binali Yıldırım Bey, Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Adil Karaismailoğlu, İl Başkanımız Zeki Tosun, Milletvekillerimiz Polat Türkmen, Ahmet Çolakoğlu, Hamdi Uçar ve İlçe Müfettişimiz Muammer Avcı’ya da çok teşekkür ediyoruz. Halkımız güzel hizmetlere layık bu kapsamda bizlerde bu güzel hizmetleri Kilimli halkımıza ulaştıracağız. Kilimli Kaymakamlık binamız bitti çevre düzenlemesi yapılıyor bir ay içerisinde teslimine geçilecek. Kilimlimizde 350 kişilik 2. KYK Yurdumuz var üçüncü olarak ta Karadon Mevki sine İlçe Jandarma binamız yapılıyor. Kilimlimiz yatırımları almaya başladı buda bizi memnun ediyor.” Haber: Seçkin KIRARSLAN

Editör: Haber Merkezi