Zonguldak’ın Kilimli ilçesinde belediye tarafından yapılan birçok düzenleme ile ilçe halkının kaliteli vakit geçirmesi amacı ile sosyal alanlarda düzenlemeye gidilerek, park bahçe, gezi yolları, spor alanlarının yenilenmesine gidilmişti.

Yalnız bazı ard niyetli belirsiz kişiler tarafından sürekli bu alanlara zarar verilmesi sonrasında belediye tarafından bir açıklama yapıldı.

Kilimli Belediyesi tarafından sosyal medyada yaptığı paylaşımda şöyle denildi;

“Kilimli hepimizin unutulmamalıdır ki sosyal alanlarımıza parklarımıza bu yapılanlar sadece verilen emeğe değil tüm hemşerilerimizin hakkına da yapılmış bir saldırıdır.

KİLİMLİ HEPİMİZİN ONU KORUMAK HEPİMİZİN GÖREVİ.

“Kilimli Belediyesi olarak bizlerin en büyük görevi, ilçemizde yaşayan her bir hemşerimizin ihtiyaç duyduğu hizmeti vermek.  Bunu yaparken de söz konusu tüm hizmetlerin, tesislerin, yapıların ve projelerin parasının da vatandaşlarımızın vergileriyle hayata geçtiği hassasiyetine büyük özen gösteriyoruz.

Biz böylesine titiz bir tutum içerisindeyken ilçemize kazandırdığımız parklarımızın, tesislerimizin ve sosyal alanlarımızın kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından zarar verilmesi, bizleri üzmektedir. Kilimli'nin malı olan bu hizmetlere zarar verenlere karşı tüm hemşerilerimizin duyarlılığına ve desteklerine ihtiyacımız var. Lütfen sosyal alanlarımıza zarar vermeyelim, temiz ve titiz kullanalım.”

  

Editör: Haber Merkezi