Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun 22 Ocak Cumartesi günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sahil yolunu ve tünelleri açacağını belirterek, "Kilimli 40 yıllık hayaline kavuşuyor. İlçemize ilk kez bir Cumhurbaşkanı ayak basacak çok heyecanlıyız" dedi.

22 Ocak'ta Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açılışı yapılacak olan sahil yolunun, Kilimli ilçe bağlantı yolundaki yeni kavşak düzenlemesi çalışmaları hummalı bir şekilde devam ediyor.

Kilimli belediye başkanı Kamil Altun kavşak düzenleme çalışmalarını yerinde inceledi yetkililerden bilgi aldı.

İLÇEMİZE İLK KEZ CUMHURBAŞKANI AYAK BASACAK

Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun yaptığı açıklamada, , "Kilimli yeni kavşağında asfalt çalışmamızı ve meydan düzenlemesini tamamladık.22 Ocak 2021 Cumartesi günü inşallah Cumhurbaşkanımız Zonguldak'ımıza gelecek tünellerin açılış vesilesi ile beraber Kilimli'mize de geleceğini tahmin ediyoruz. Program daha netleşmedi ancak inşallah ilçemizde bir Cumhurbaşkanı ayak basacak. Tüm çalışmalarımız burada çalışma programımız dahilinde devam ediyor.

Bugünden itibaren kaldırım düzenlemesine geçiyoruz. Burada kaldırım üzerlerindeki parke taşları yeniliyoruz. İnşallah ilçemiz gerçekten modern bir görünüme sahip olacak ve ilçemiz Cumhurbaşkanımızın gelmesi ile beraber çok daha modern hale gelecek. Yeni kavşak düzenlemesi trafik ışıklandırması olmayacak ancak Sokak aydınlatmasının güçlendireceğiz. Karayolu tabelaları aydınlatmalar onlar da en kısa zamanda tamamlanacak" dedi. (Meryem DEMİR)

Editör: Haber Merkezi