Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun, "Suda KDV indirimi gerçekleştirdik. Artık vatandaşlarımız ilçemizde suyu daha ucuz kullanabilecek" dedi.

Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun, suda gerçekleştirdikleri KDV indirimi ile Ankara’da yaptıkları ziyaretler konusunda yaptığı açıklamasına şöyle devam etti:

“Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş'ın rahatsızlığı sebebiyle geçtiğimiz hafta Zonguldak Belediye Başkanı Selim Alan ile birlikte Ankara bir dizi ziyaretler yaptık. Ankara ziyaretimiz uzun zaman aradan sonra oldu. Selim Allan Başkanım ve Ali Bektaş Başkanım ile beraber iki haftada bir mutlaka ilçemize, ilimize bir şeyler katabilmek anlamında Ankara'ya gidip geliyoruz. Bu hafta da Ali Bektaş başkanımızın ufak bir rahatsızlığı vardı ve bu nedenle Selim Alan Başkanım ile birlikte beraber Ankara'ya gittik. Burada Sayın Cumhurbaşkanımızın il başkanları toplantısına katıldık. Orada Cumhurbaşkanımızın talimatı ile beraber Kilimli ilçemizde sulardaki KDV oranını yüzde 8 den yüzde 1'e düşürdük. Vatandaşlarımız suları daha ekonomik koşullarda alabilmesi anlamında bir fırsat. Tüm vatandaşlarımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum. Suda KDV indirimli gerçekleştirdik ve artık vatandaşlarımız suyu daha ucuz ilçemizde kullanabilecekler.” Haber: Seçkin KIRARSLAN

Editör: Haber Merkezi