Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan hafta sonu beraberinde AK Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar ve Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş ile birlikte yapılan projeleri yerinde gezdiler.

Alan ve beraberindekiler ilk olarak yapımı devan eden Sahil-Liman proje şantiye alanında incelemelerde bulunarak, yaptığı açıklamada, “Çalışmalarımız tamamlandığında kentimizin merkezi daha kaliteli ve çağdaş bir rekreasyon alanına kavuşacak” dedi.

Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan ve beraberindekiler ardından şehre değer katacak  projelerden biri olan  ‘Engelsiz Yaşam Merkezi’mizde incelemelerde bulunurken, “ Engelli kardeşlerimizin hayatına dokunacak, onları sosyal yaşama dahil edecek güzel bir çalışma içerisindeyiz” diye konuştu.

Zonguldak Belediyesi tarafından yapımına başlanan Çınartepe mevkiinde yer alan yeni şantiye alanında da incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan ve beraberindekiler son olarak, “Doğal güzelliğinin yanı sıra kentimizin vazgeçilmez plajlarından biri olan ve vatandaşların en çok tercih ettiği Kapuz Plajı Sosyal Tesislerini yenilenen yüzüyle yaz sezonuna  kıymetli hemşehrilerimiz için hazırlıyoruz” dedi.

Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan belediyenin girişinde kurulan Beyaz Masa ile ilgili de açıklamasında, “Siz kıymetli hemşehrilerimize daha hızlı, etkin, çözüm odaklı ve kaliteli hizmet sunmak amacıyla ‘Beyaz Masa’ birimimizi hizmetinize sunduk. Hayırlı uğurlu olmasını temenni ederim” diye konuştu. (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi