DEVA Partisi Zonguldak İl Başkanı Fatih Keleş bir açıklama yaparak, “Telefonla görüşme ve tarih vermeden sorumlu Devlet Bakanı gün geçmiyor ki üstüne vazife olmayan konulara el atmasın” dedi.

Keleş açıklamasında, “Bu şehrin Valisi var, İl Müdürleri var, iyi kötü bir belediye başkanı, varlıkları hissedilmeyen milletvekilleri var. Sana gelmeden önce birde il başkanı var. Ama anlaşılan başka hırslar içinde ki kendisini sürekli ön plana çıkartmaya çalışıyor” diyerek şunları söyledi:

“Ne zaman ismini bir yerde okusak telefonla görüşmüş, tarih veriyor, hayırlı olsun diyor. Sonuç olarak görüşme meçhul, bilmiyoruz. Verilen tarihler hava, civa. Hayırlı olan bir durum yok. Yetkililer bu arkadaşı bir uyarsın artık.

Şu 1 Ekim'de vurulacak kazma, ne oldu Bakan Bey!Kazmayı nereye vurdular, yine tarihler mi karıştı, bir açıklama bekliyoruz.

Bir başka açıklamaysa Maden Mühendisleri Lokali Kütüphane olmayacak, Millet Kıraathanesi olacakmış. Vatandaşımız orada nefes alacakmış. Evet, millet nefes almak için kıraathane ne zaman açılacak diye bekliyordu zaten.

Yüksek vergilerin, evleri gerçekten yakacak doğalgaz ve elektrik faturalarının, çocuğunun okul masraflarının, markette karşısına çıkan reel enflasyonun, kapısında bekleyen icra memurlarının arasından kaça kaça nefes almak için kıraathaneye gelecektir. Zonguldak'ın en büyük problemi buydu, ne zaman yapılacak tarih verin Bakan Bey! Zonguldak Kıraathanesine kavuşsun” (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi