Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Zonguldak İl Başkanı Fatih Keleş, Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası (ZTSO) Başkanı Metin Demir’i makamında ziyaret etti.

Ziyarette Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Demir ve yönetimi DEVA Partisi Zonguldak İl Başkanı Fatih Keleş ve yönetimini kapıda karşıladı.

DEMİR: “ŞEHRİMİZ VE BÖLGEMİZ İÇİN YAKIN İLİŞKİ İÇİNDE OLACAĞIZ”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek konuşmasına başlayan ZTSO Başkanı Metin Demir: “Temel prensibimiz olarak biz iş dünyasında her zaman rekabetin kaliteyi getirdiğinden yana olan fikrimizi beyan ederiz. Tıpkı ticarete olduğu gibi siyasi hayatta da rekabetin siyaset ortamın kalitesini yükselteceğine, siyasi ortamı renklendireceğine inancımız tam. Sizinle yıllardır Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odasının her kademesinde, meslek komitelerimizde, disiplin kurulumuzda çok uyumlu bir şekilde beraberce çalıştık. Yeni bir yolculuğa başladınız sizin için siyasi hayatın hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum. Biz bu güne kadar tüm siyasi partilerle her aşamada işbirliğinde olduysak, ilimizin ve bölgemizin kalkınması, refah seviyesinin yükselmesi için görüş ve önerilerimizi paylaştıysak bundan sonraki süreçte DEVA Partisi de bu listemize katılmış olacak. Biz her konuda fikir ve görüşlerimizi sizlerle de görüşüp fikirlerinizi alarak ilimize ve bölgemize birlikte hizmet etmek için her zaman yakın ilişki içerisinde olacağız. Ülkemiz ve şehrimiz için bu yeni süreç hayırlı olsun” dedi.

KELEŞ: “ŞEHRİMİZİN CİDDİ SORUNLARI VAR”

DEVA Partisi İl Başkanı Fatih Keleş ise yaptığı konuşmada şunları ifade etti: “İlk ziyaretimize sizden başladık çünkü Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odasının yeri bizim için çok ayrı. Öncelikle şehrimizin ciddi sıkıntıları var ve bu sıkıntılar içerisinde sizlerin çeşitli çözüm önerileri ve projeleriniz var.  Bunları sizlerle birlikte istişare etmek hem de Deva Partisinin programında yer alan ekonomik konularla ilgili fikir alışverişi yapmak, bu şehir için daha iyi ne yapılabiliriz, nasıl katkı sağlayabiliriz bunlarını konuşmak için yönetim kurulu arkadaşlarımızla birlikte sizleri ziyaret ettik. İnşallah bundan sonraki süreçte çok daha sağlıklı, şehir için çok daha faydalı işleri birlikte yapacağımızı temenni ediyoruz.” Haber: Seçkin KIRARSLAN

Editör: Haber Merkezi