Zonguldak AFAD ile Müdürü Ahmet Güngör’ün kıymetli oğlu Bilge Kağan Güngör ile Kartal ailesinin kızları Şeydanur Kartal düzenlenen düğün töreni ile mutluluğa uçtular.

Kozlu İlçesine bağlı Milli Egemenlik Caddesi Zonguldak Polis evi yanında bulunan Rıva Garden’de düzenlenen nikah töreninde gençlerin nikahını Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş kıydı.

Gençlerin nikah şahitliklerini, AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Ahmet Çolakoğlu Hamdi Uçar, Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan, Kozlu Kaymakamı ve Vali yardımcısı Hüseyin Ergi, İl Jandarma Alay Komutanı kıdemli Albay Gönen Süslü, Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun yaptı.

Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş’ın kıydığı nikahın ardından gençlere evlilik cüzdanını AK Parti Milletvekilleri Ahmet Çolakoğlu, Hamdi Uçar, Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan, İl Jandarma Alay Komutanı Kıdemli Albay Gönen Süslü, Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun birlikte takdim ettiler.

Kozlu sahil yolunda Rıva Garden’de gerçekleştirilen törene,  AK Parti İl Başkan vekili Ömer Gülay ile birlikte birçok daire müdürü ve gelin ile damadın yakınları katıldı.

Şafak Gazetesi olarak  Bilge Kağan Güngör ile Şeydanur Kartal’a ömür boyu mutluluklar dilerken, Kartal ve Güngör ailelerini kutluyoruz (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi