Karabük Demir ve Çelik Fabrikaları’nın (KARDEMİR), 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde gerçekleştirdiği programda gazeteciler için yemek düzenlendi, hediyeler takdim edildi.

Büyük Kulüp de düzenlenen programa katılan gazeteciler, müzisyenlerin çaldıkları keman ve gitar eşliğinde salona giriş yaptılar.

KARDEMİR Kurumsal İletişim Müdürü Şakir Kurter, fabrikanın Kurumsal İletişim Şefi Rıfat Cıngıllıoğlu, Yönetim Kurulu Raportörü Kadir Onar, Kurumsal İletişim uzmanları Elif Güneş ve Erkam Kahraman, gazetecileri kapıda karşılayarak yakın ilgi gösterdiler.

KARDEMİR Kurumsal İletişim Müdürü Kurter, yaptığı konuşmada, gazeteciliğin meslek olmasının yanı sıra fedakarlıklar gerektiren yaşam biçimi olduğuna dikkati çekerek, şunları söyledi:

‘’Gazetecilik mesleğini icra edenleri onurlandırmak adına 1961’den itibaren düzenlenen ‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü, Türkiye’ye özgü bir kutlama olarak biliyoruz. Kamuoyunun haber almasında önemli misyon üstlenen siz gazeteciler, öyle zamanlar oluyor ki sıcak yuvalarınızdan ve ailelerinizden ayrı kalarak mukaddes görevinizi ifa ediyorsunuz. Bu mesleğinizi güç koşullarda yerine getirdiğiniz biliniyor. Toplumun bilgilendirilmesi sürecinde çok önemli görevler üstlenen gazetecilerin gününü kutluyoruz, davetimize de icap ettiğiniz için teşekkür ediyoruz.’’

ANILARINI PAYLAŞTILAR, HEDİYELER TAKDİM EDİLDİ

Birbirinden değerli çok sayıda programa davet edilen gazeteciler sohbet ettiler, bazıları da mesleklerinde unutamadıkları anıları birbirleriyle paylaştılar. Programın sonunda, gazetecilere hediyeler takdim edildi.

GAZETE TEMSİLCİLERİ PASTA KESTİLER

Bu arada programda yakın ilgi gösterilen ZGC Başkanı Derya Akbıyık, Karabük’teki dernek başkanları ile KARDEMİR Kurumsal İletişim Müdürü Şakir Kurter’in, günün anlam ve önemine binaen ‘’10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günümüz Kutlu Olsun’’ yazılı kestikleri pasta, yemeğe katılanlara ikram edildi.

ZGC DAVET EDİLDİ

Davete; ZGC Başkanı Akbıyık’ın yanı sıra başkan yardımcıları Orhan Akyüz ve Hakan Çavuşoğlu, cemiyetin Onursal Başkanı ve Şafak Gazetesi Genel Yayın Müdürü Şaban Yılmaz ile Denetim Kurulu Başkanı Süleyman Şen katıldı. (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi