Zonguldak İl Genel Meclisi Başkanlığını yürüten Necdet Karaveli, 1 Nisan 2021 tarihinde yapılan il genel meclisi toplantısında gerçekleştirilen seçimler ile yeniden il genel meclisi başkanlığına seçildi.

İl Genel Meclisi Başkanlığı seçimi için AK Parti’den Necdet Karaveli, CHP grubundan da Hayrettin Kartal aday gösterildi.

Yapılan gizli oylama sonucunda Necdet Karaveli 19 oy alarak yeniden il genel meclisi başkanlığına seçilirken, CHP gurubundan aday olan Hayrettin Kartal da 12 oy aldı.

İl Genel Meclisi Başkanlığına yeniden seçilen Necdet Karaveli yaptığı konuşmada, “Öncelikle bana bu görevi tekrar layık gören, başta İl Başkanımız, Milletvekillerimiz. İl Genel Meclisi grubumuz olmak üzere, İlçe Başkanlarım, Belediye Başkanlarım ve teşkilat mensuplarıma teşekkür ediyorum. 5 yıldır meclis başkanlığım döneminde, İl Genel Meclisi ve İl Özel İdaresi olarak Zonguldak’ımız adına güzel hizmetleri yaptığımıza inanıyorum” diyerek şunları söyledi:

“Bundan sonrada elde ettiğimiz tecrübe ve bilgi birikimi ile hizmet alanımızda birlik ve beraberlik içerisinde ayrım gözetmeksizin aynı titizlik ve özenle hizmet etmeye devam edeceğiz. Tüm bu hizmetleri yaparken her zaman olduğu gibi uzlaşı ve istişare kültürünü ön planda tutmaya çalışacağız. Görev zamanımızda her ne kadar esas işimiz köylere alt yapı anlamında hizmet etmek olsa da Zonguldak noktasında eğitim, turizm, spor, tarım ve hayvancılık noktasında çok güzel işlere bu meclis ve İl Özel idare ile beraber imza attık. Bundan sonra da hem İl Genel Meclisimiz ve Hem de, Başta Sayın Valimiz, Genel Sekreterimiz olmak üzere İl Özel İdaresi personelimiz ile bütün işleri yapmaya gayret edeceğiz.

Hedefimiz her şeyden önce sürdürülebilir, standardı yüksek işleri halkımızın hizmetine sunmaya devam etmektir.

Değerli arkadaşlarım, bu zorlu ve onurlu görevi yaparken her birinizin desteğine her zamanki gibi ihtiyacım olacak. Her zaman ki gibi çalışmalarımızda yine uzlaşı kültürünü ön plana alarak sevgi ve saygımızı her zaman muhafaza ederek, en önemlisi birlik ve bütünlük içinde çalışmaya devam edersek, İl Genel Meclisimizin ve İl Özel İdaremizin bugüne kadar gerçekleştirdiği başarılı hizmetlerin devam edeceğine inanıyorum. Kanunun bize yüklediği sorumluluk bilinciyle, Zonguldak İl Genel Meclisi ve İl Özel İdaresi olarak; 8 ilçe, 380 Köy ve 713 bağlısıyla Zonguldak’ımızın gelişmesi ve kalkınması noktasında sorumluluklarımı en üst noktada tutarak, ekip ruhu ve birliktelik ile başaracağımıza inanıyor hepinize çok teşekkür ediyorum” (Şaban YILMAZ)

Editör: Haber Merkezi