Zonguldak İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli, Muhtarlar Derneği Zonguldak Şube Başkanı Şerafettin Nas’ı ziyaret etti.

Zonguldak İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli beraberinde Ak Partili meclis üyeleriyle beraber Muhtarlar Derneği Zonguldak Şube Başkanı Şerafettin Nas’ı makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Muhtarlar Derneği Zonguldak Şube Başkanı Şerafettin Nas; “İl Genel Meclisi Başkanım ile birlikte Merkez, Ereğli ve Alaplı’mızdan çok değerli meclis üyesi arkadaşlarımız derneğimizi ziyaret ederek gerçekleştirdiğimiz Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu genel kurulumuzun hayırlı olmasını temenni ettiler. İl Genel Meclisi üyelerimizle karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk. Hep birlikte köylerimizdeki sorunları çözmeye gayret ediyoruz” dedi.

Hayırlı olsun ziyareti yaptıklarını belirten Zonguldak İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli ise konuşmasına şöyle devam etti; “Bölgemiz genelindeki hizmetler noktasında istişare yapabilmek için Muhtarlar Derneği Zonguldak Şube Başkanımız Şerafettin Nas ağabeyimizi ziyaret ettik. Biz sahada muhtarlarımızla birlikte çalışıyoruz. Bir takım eksiklikler ya da yanlış anlamalar olabiliyor biz ekip ruhunu taşımak anlamında, memleketimize daha güzel hizmetler yapabilmek anlamında istişarelerimize devam edeceğiz. Yaptığımız istişarelerde en kısa sürede sahaya yansıyacaktır. Şerafettin Başkanımız Ankara’da Zonguldak’ımızı temsilde güzel çalışmalar yapıyor. Zonguldak’ımızı tanıtmak ve muhtarlarımızın eksikliklerini giderme noktasında belli bir mesafeye gelindi. Başkanıma, yönetimine ve muhtarlarımıza çalışmalarında başarılar diliyorum.” Haber: Seçkin KIRARSLAN

Editör: Haber Merkezi