Geçtiğimiz Pazar günü Emirganda yapılan Belediye İş Sendikası Zonguldak Şubesinin 12. Olağan Genel Kurulunda yeniden başkanlığa seçilen Osman Karataş ve yönetimi mazbatasını aldı.

Belediye İş Sendikası Zonguldak şube başkanı Osman Karataş yaptığı açıklamada, “12. Olağan Genel Kurulumuzu yapmış bulunmaktayız. Genel Kurulumuza katılan misafirlerimize, üyelerimize, delegelere teşekkür ediyoruz. Verdikleri desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Seçim kurulundan mazbatalarımızı aldık. Bundan sonraki süreçte daha önce nasıl çalıştıysak bundan sonra da aynı çalışmaya devam edeceğiz. Yeni yönetim ile özverili olarak çalışmaya devam edeceğiz. Seçilmiş olan tüm arkadaşlara başarılar diliyorum. Allah utandırmasın diyoruz. Önümüzdeki süreçte güzel şeylere imza atacağız. Herkese başarılar diliyorum” dedi.

Karataş açıklamasına devam ederek, “Belediye İş Sendikası Zonguldak şube yönetimine yeni seçilen arkadaşlarımız Salı günü bir araya gelerek ilk toplantımızı yapacağız. Ve burada görev bölümünü gerçekleştireceğiz” diye konuştu. (Şaban YILMAZ)

Editör: Haber Merkezi