Zonguldak Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Yaşar Karaman, Çaycuma ilçesinde kurulu bulunan Organize Sanayi Bölgesini gezerek , kurulu işyerlerini ziyaret etti.

Karaman ve beraberindekiler ilk olarak İstanbul’daki yatırımlarına ilaveten memleketine katkı olsun adına üretime, istihdama, ekonomiye katkı olsun adına fabrika kurarak destek veren Elbab Kablo fabrikasının sahibi Nejdet Tıskaoğlu’nu ziyaret ederek, arçelik beyaz eşya için ürettikleri ürünlerin üretim hattını ve sevkiyat aşamasını yerinde görerek, “Başkanımıza bu örnek hizmeti nedenimle çok teşekkür eder, diğer il dışında yatırımı olan hemşehrilerimizin de bölgemize yatırımlarını bekliyoruz” dedi.
Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü  Yaşar Karaman ardından Organize Sanayi Müdürü Özgün Okur’u ziyaret ederek çalışmalar ile ilgili kendisinden bilgi alış verişinde bulundu.

Karaman ve beraberindekiler ardından Bölgenin yetiştirdiği değerlerinden olan Ali Karakaş ve oğulları Sertaş Karakaş, Aytaş Karakaş, Güntaş Karakaş’ın sahibi oldukları yeni yatırımları ile yaklaşık 200 civarında kişiye iş verdikleri sandalye fabrikalarını ziyaret ettiler.

Zonguldak Sanayi ve Ticaret İl Müdürü Yaşar Karaman ziyaretleri kapsamında son olarak AK Parti Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu’ne da Çaycuma OSB ziyareti sonrasında ziyaret ederek ilave OSB alanı başta olmak üzere İl Müdürlüğü görev sahaları hakkında bilgi alış verişinde bulundu. (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi