Zonguldak'ın Merkez ilçesine bağlı Karaman Beldesi Belediye Başkanlığı Ramazan ayı münasebeti ile belde halkına iftar yemeği verdi.

Karaman Belediyesi pandemi gölgesinde geçen yaklaşık iki yılın ardından Kadir Gecesi’nde düzenledikleri iftar programında yaklaşık bin kişi ile bir araya geldi. İftar programı Kuran-ı Kerim okunması ve dua edilmesiyle başladı.

Belde meydanında verilen iftar yemeğine Ak Parti Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu, Karaman Belediye Başkanı Servet Üstün, Elvanpazarcık Belediye Başkanı Hüseyin Uzun, Beycuma Belediye Başkanı Vural Kundakçıoğlu, Merkez ilçe Başkanı Mükerrem Ayçiçek ve yönetimi, bazı Ak Partili il genel meclisi üyeleri ile binin üzerinde belde halkı katıldı.

ÜSTÜN, “HALKIMIZLA İFTAR SOFRASINDA BİR ARADA OLMANIN MUTLULUĞUNU YAŞADIK”

Karaman Belediyesi olarak mübarek Kadir Gecesinde binin üzerinde vatandaşımızla İftar Sofrasında bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadık diyen Belediye Başkanı Servet Üstün: “Rahmet, mağfiret ve bereket ayı olan Ramazan ayı ve Kadir Gecemizde düzenlediğimiz iftar programında halkımızla bir arada olmanın mutluluğunu yaşadık. Pandemi nedeniyle yaklaşık 2 yıldır gerçekleştiremediğimiz iftar programını vatandaşlarımızla şölen havasında gerçekleştirdik. Halkımız ve bizler pandemi sürecinde bu tür etkinliklerimizi özlemiştik ve Kadir Gecemizde düzenlediğimiz iftar programında bir araya gelmenin mutluluğunu hep birlikte yaşadık” dedi.

AYÇİÇEK, “RAMAZANIN ULVİYETİNİ HEP BİRLİKTE YAŞIYORUZ”

Ak Parti Zonguldak Merkez ilçe Başkanı Mükerrem Ayçiçek: “Mübarek Ramazan ayının en kutsal günlerinden birini yaşıyoruz ve Kadir Gecesine ulaştık. Bugün Karaman Belediyemizin düzenlediği iftar programına katıldık. Vatandaşlarımızla hep bir arada olmak, gönül gönüle olmak bizleri mutlu ediyor. Ramazanın ulviyetini hep birlikte yaşıyoruz. Dolayısıyla bu iftar programını düzenleyen Belediye Başkanımız ile personellerine teşekkür ediyoruz. Rabbim niyetlerini kabul etsin inşallah” diye konuştu.

ÇOLAKOĞLU, “MÜBAREK KADİR GECEMİZİ KUTLUYORUM”

Ak Parti Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu ise şunları söyledi: “Öncelikle tüm Müslüman aleminin mübarek Kadir Gecesini kutluyorum. Allah inşallah nice Kadir gecelerine bizleri kavuşturur. Ramazan ayı gerçekten birlik ve beraberliğimizin simgesi olarak birlik ve beraberliğimizi pekiştiren bir ay. Bugün Karaman Belediye Başkanımız halkıyla beraber güzel bir iftar programı düzenledi. Emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.”

Karaman Belediyesinin iftar programı iftarın ardından duaların edilmesiyle sona erdi.

Haber: Seçkin KIRARSLAN

Editör: Haber Merkezi