Çaycuma Muhtarlar Derneği Başkanı Süleyman Baysal, sosyal medyada ve görsel basın üzerinden çeşitli iftiralar, suçlamalar ve asılsız iddialarda bulunan Karadeniz Bölgesi Muhtarlar Federasyonu Genel Başkanı ve Zonguldak Muhtarlar Derneği Başkanı Şerafettin Nas’a basın yoluyla bir açıklamada bulundu.

Başkan Baysal Dernek binasında yaptığı basın açıklamasında, Seçim bittikten hemen sonra, tüm enerjimizi 83 köyümüze ve 33 mahallemize eşit oranda hizmet vermek için harcamaya çalışmamıza rağmen, ne yazık ki hale seçimi hazmedemeyen, çeşitli iftira, suçlama ve asılsız iddialarla zamanımızı ve emeğimizi gasp etmeye çalışanlar olduğunu üzülerek gözlemlemekteyiz. Özellikle Zonguldak Muhtarlar Derneği Başkanımız Sayın Şerafettin Nas’ın il genel meclisi üyelerimize dönük talihsiz açıklamaları bizleri ve tüm kamuoyu vicdanını derinden yaraladı.” dedi.

Baysal açıklamasını şu sözlerle sürdürdü; “20 Mart 2021 Cumartesi günü yapılan Çaycuma Muhtarlar Derneği seçimi sonucunda çok kıymetli muhtarlarımızın teveccühü ile dernek başkanlığına seçilmiş bulunmaktayım.

Seçim bittikten hemen sonra, tüm enerjimizi 83 köyümüze ve 33 mahallemize eşit oranda hizmet vermek için harcamaya çalışmamıza rağmen, ne yazık ki hale seçimi hazmedemeyen, çeşitli iftira, suçlama ve asılsız iddialarla zamanımızı ve emeğimizi gasp etmeye çalışanlar olduğunu üzülerek gözlemlemekteyiz. Özellikle Zonguldak Muhtarlar Derneği Başkanımız Sayın Şerafettin Nas’ın il genel meclisi üyelerimize dönük talihsiz açıklamaları bizleri ve tüm kamuoyu vicdanını derinden yaralamaktadır.

Bu açıklamalarını kabul etmediğimizi, defalarca kez tekrar etmek istiyorum. Bilinsin ki bizim için ilçemizi Zonguldak’ta layığı ile temsil etmekten olan 5 il genel meclisi üyemiz değerli ve kıymetlidir. Bazı yazılı ve görsel basında ya da sosyal medya hesaplar üzerinden il özel idaremizdeki meclis üyelerimizin isimlerinin de zikredildiği (özellikle Ahmet Ali Başören) karalama gayretleri oldukça düşündürücüdür. Bizler muhtarlar derneği olarak sayın il genel meclis üyesi Ahmet Ali Başören’in sonuna kadar arkasındayız.

Bizim tek amacımız az öncede ifade ettiğim gibi 83 köyümüze ve 33 mahallemize aynı mesafede durmak ve hizmetlerimizi eşit şekilde dağıtmaktır. Bizim bundan böyle bu şekilde hazımsız açıklamalara gerçek dışı söylem ve iftiralara çirkin üslup ve ifadelere ayıracak zamanımız yoktur. Bilinmelidir ki seçimler artık tamamlanmış ve tek amacımız biran önce tüm muhtarlarımız, il genel meclis üyelerimiz ve bölge milletvekilleri ile gayet sıcak dostluk ilişkileri içinde hizmetlerimizi sürdürmek olacaktır. Bizi başka yönlere çekmeye çalışanlarla iftira ve karalama yaparak çıkar elde etmek isteyenlerle hiçbir bir diyaloğumuz olmayacaktır. Başta tüm muhtarlarımız olmak üzere, kıymetli halkımıza en derin saygı ve hürmetlerimi sunuyorum. Kamuoyuna saygılarımla.”

Haber: Gönül Dombaycı

Editör: Haber Merkezi