Zonguldak’ın sevilen esnaflarından Osman Zaimoğlu’nun halası Ayşe Kar yaşamını yitirdi.

Önceki gün hayatını kaybeden Ayşe Kar, Acılık’ta bulunan Hz. Ali Camiinde kılınan öğle namazının ardından Asri Mezarlık’ta son yolculuğuna uğurlandı.

Zonguldak Orman Bölge Müdürlüğünden emekli müdür,  Orman mühendisi Kemal Sağlam vefat etti.

Alınan bilgiye göre, eski  Sosyal Hizmetler ve eski A Tıp Merkezi Müdürü Hasan Sağlam’ın da ağabeyi olan Kemal Sağlam Hz. Ali Camiinde kılınan öğle namazının ardından Asri Mezarlık’ta toprağa verildi.

Türkiye Taşkömürleri Kurumuna bağlı Sağlık Dairesi Ağız ve Diş Merkezinde görev yapan diş doktoru Cemil Ateş Kocabaş da yaşamını yitirdi.

Kocabaş için Acılık’ta bulunan Hz. Ali Camiinde kılınan öğle namazının ardından Asri Mezarlıkta sevenlerinin gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

Acılık’ta bulunan Hz. Ali Camiinde kılınan cenaze namazına, Zonguldak eski belediye başkanı Muharrem Akdemir, İl Özel İdare Genel Sekreteri Ahmet Karayılmaz,  Zonguldak Belediye meclis üyeleri, Zonguldak Belediye başkan yardımcısı Kemal Camgöz, Sağlık Sen Şube Başkanı Mehmet Ali Kara, Ağız Diş Sağlığı Merkezi Müdürü Ömer Tok, CHP İl Başkanı Murat Pulat ile Kar, Kocabaş ve Sağlam ailelerinin yakınları ve dostları katıldı.

Şafak Gazetesi olarak  Ayşe Kar, Kemal Sağlam ve Cemil Ateş Kocabaş’a Allah’tan rahmet dilerken, kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz. (Şaban YILMAZ)

Editör: Haber Merkezi