Kantin İşletmecileri Derneği Başkanı Süleyman Erbay ziyaret ile ilgili yaptığı açıklamada, “İlimizde kantin işletmeciliği yapan bir heyet ile Milli Eğitim Müdürlüğümüze atanan Sayın Züleyha Aldoğan Hanımefendiye bir nezaket ziyareti düzenleyerek başarı dileklerimizi ilettik. Kantin işletmeleri eğitimin birer paydaşlarıdır. İşletmeciler olarak bizler paydaşlığın tüm gerekliliklerini yerine getirme sorumluluğumuzun bilincindeyiz.

Ülkemizin aydınlık geleceği çocuklarımızın iyi eğitim almaları onların dengeli ve sağlıklı beslenmeleri ile doğru orantılıdır. Zonguldak ilimizde okullarda hizmet vermekte olan kantin işletmecilerimiz bu hassasiyet ve özenle öğrencilere gıda ve beslenme hizmetlerini sürdürmektedirler. Konu çocuklar ve gençler olduğu zaman dikkat ve hassasiyetler iki misli olmalıdır, çünkü onlar bizim her şeyimiz geleceğimizdir. Zonguldak ilimizdeki kantin işletmecilerimiz bu duyarlılık ve hassasiyetle işlerini yürütmektedirler. Bu konuda velilerimiz huzur içinde olabilirler. Kantin işletmeleri gıda hizmet sektöründe en fazla kurum tarafından denetlenen ve çalışma takvim yılı içerisinde en çok sayıda denetlenen sektör olarak en baştadır.

“Gerçekleştirdiğimiz ziyaretimizde Sayın Milli Eğitim Müdürümüze çalışmalarımız hakkında bilgiler vererek, karşılıklı görüş alışverişinde bulunduk. Sayın müdürümüzün mesleğimiz ve eğitim ile ilgili hassasiyetleri bizler için değerlidir. İşletmeler tarafından mesleğin gereklilikleri üzerine gereken titizlik ve özen daima gösterilecektir. Sayın Aldoğan Hanımefendiye görevinde başarılar diliyoruz. Bizler kantin işletmecileri olarak başarıya giden yolda daima varız ve destek olmaya devam edeceğiz” dedi.

İl Milli Eğitim Müdürü Züleyha Aldoğan’da ziyaret nedeniyle Zonguldak Kantin İşletmecileri Derneği başkan ve yönetimine teşekkür etti. (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi