Zonguldak’ın Kilimli İlçesinde ‘Kalbine bir sor Kilimli Hayat kurtarmak ister mi?” isimli kan bağışı kampanyası düzenlendi.

Kilimli İlçesinde bulunan İsmail Hakkı Güngör Kapalı Spor Salonunda düzenlenen kan  bağışı kampanyasına Kilimli Kaymakam vekili ve Kozlu Kaymakamı Hüseyin Ergi, Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun, Gelik Belediye Başkanı Burhan Sezgin, Kızılay Derneği Başkanı Aydın Ergenç, Kilimli Jandarma Komutanı Mehmet Üstün, Kızılay Kan Merkezi Müdürü Özcan Güler ile vatandaşlar katıldı.

Kızılay Kan Merkezi Müdürü Özcan Güler yaptığı açıklamada,  “Kilimli’de ‘Kalbine bir sor Kilimli Hayat Kurtarmak ister mi?” isimli kan bağışı kampanyasına katılan tüm protokol ve halkımıza teşekkür ederim. Kampanyaya katılan protokol ile birlikte halk ve ilçede görev  yapan çok sayıda emniyet ve jandarma görevlileri de kan bağışında bulunarak destek oldular. Herkes ayrı ayrı teşekkürü bir borç biliyorum” dedi.

Türk Kızılay’ı Zonguldak şube başkanı Aydın Ergenç de kan bağışı ile ilgili açıklamasında şöyle dedi:

“Kan acil bir ihtiyaç. Corona virüsten ötürü vatandaşlarımız kan vermekten çekiniyor. Kesinlikle kan veren vatandaşımız etkileniyor. Cumartesi günü Emral çarşısı yanındaki sergi odasında kan alma birimimiz görev yapıyoruz. Sokağa çıkma yasağında kan vermek isteyenler bize ulaşarak kendilerini kan vermeye getiriyoruz. Kilimli’de düzenlenen kan bağışında başta Kilimli Kaymakam vekili Hüseyin Ergi, Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun ve Gelik Belediye Başkanı Burhan Sezgin’e teşekkür ediyorum. Her zaman bizim yanımızdalar” (Şaban YILMAZ)

Editör: Haber Merkezi