Zonguldak İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları etkinliği kapsamında saat 21.00 de İstiklal Marşımızı  çocuklar, vatandaşlar ile birlikte okudular.

Alınan bilgiye göre, Zonguldak İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler Zonguldak’ın Kdz. Ereğli Bakırlık köyünde çocuklar  23 Nisan 2020 günü saat 21.00 de İstiklal marşımızı okuyarak görevli jandarma devriyesine armağan ettiler.

Zonguldak İl Jandarma Komutanlığınca Alaplı İlçesi Kocaman köyü Limak kavşağında yol kontrolünde görevli komando/Asayiş/Trafik timleri ile vatandaşlar 23 Nisan 2020 günü saat 21.00 de İstiklal Marşımızı okudular.

Zonguldak İl jandarma komutanlığınca görevlendirilen  devriyeler  Merkez İlçe Jandarma Komutanlığı Karaman Beldesinde, balkonlardaki vatandaşlar ile  birlikte saat 21.00 İstiklal Marşımızı okudular.

Zonguldak İl Jandarma Komutanlığında görevli Personel, Erbaş ve Erler 23 Nisan 2020 günü saat 21.00 de saygı duruşunda bulunarak müteakiben İstiklal Marşımızı hep bir ağızdan okudular. (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi