İz Apartmanı sakinleri balkon ve camlara çıkarak coronavirüs salgını dolayısı ile fedakarca görev yapan sağlık çalışanlarına alkışlarla destek verdiler.

Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizi de etkisi altına alan coronavirüsle mücadele kapsamında çok önemli görev yapan sağlık çalışanlarına destek için başlatılan alkış kampanyasına Terakki Mahallesi Lise Sokakta bulunan İz Apartmanı sakinleri de katılarak destek verdiler.

İz Apartmanı sakinleri Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, başta olmak üzere bina sakinlerinden Doktor Ayşegül Çelik, hemşir Oktay Kaya eşi hemşire Hamide Kaya, hemşire Betül Eren ve tüm sağlık çalışanlarına teşekkür ettiler.

İz Apartmanı sakinlerinden eski Zonguldak Belediye Başkanı Secaattin Gonca ve apartman yöneticisi Celal Eren, saat 21.00’da gerçekleştirilen etkinliğin ardından yaptıkları açıklamada: “Tüm dünyayı etkisi altına alan coronavirüs salgını maalesef ülkemizde de etkisini göstermektedir. Bu kapsamda devletimiz önlemlerini sağduyulu ve titizlikle sürdürüyor. Unutulmamalıdır ki ‘coronavirüs’ alınacak tedbirlerden daha güçlü değildir. Devletimizin bu güne kadar ve bundan sonra alacağı tedbirlerle halkımızın da desteği ile inşallah ülkemiz bu sıkıntıdan kurtulacaktır. Ülkemizin içerisinden geçtiği bu zor günlerde eşinden, çocuğundan ve ailesinden uzakta kalmak suretiyle bizler için canı pahasına mücadele veren başta Sağlık Bakanımız Fahrettin Koca olmak üzere doktor, hemşire, hasta bakıcı tüm sağlık personellerine teşekkür ediyoruz. Fedakarca yaptıkları çalışmalar karşısında her birine alkışlarımızı gönderiyoruz” dediler. Haber: Seçkin KIRARSLAN

Editör: Haber Merkezi