İYİ Parti Kozlu İlçe Başkanı Ender Adıbaş, yönetimi ve Kozlu Belediyesi İYİ Parti Meclis üyeleri Kadir Çetin, Bahattin Topal ile birlikte Kozlu İlçe Emniyet Müdürlüğüne yeni atanan İlçe Emniyet Müdürü Kemal Adır'ı ziyarette bulundu.

Hem yeni İlçe Emniyet Müdürlüğü binasına geçmeleri, hem de Adır'ın İlçe Emniyet Müdürü olarak yeni atanması nedeniyle hayırlı olsun ziyaretin de bulunan Adıbaş ve beraberindekiler Kozlu'nun asayişi hakkında da bilgi aldılar.

Kozlu'da olan asayiş olaylarının büyük bir bölümü aile içi şiddet olduğunu ifade eden Adır, Zonguldak'ı beğendiğini sözlerine ekledi.

Adana'nın Seyhan İlçesinden Emniyet Müdür yardımcısı olarak görev yapan Adır, Kozlu'ya İlçe Emniyet Müdürü olarak geldi.

Adıbaş, Adır'a hoşgeldiniz diyerek, yeni yer ve yeni mevkinin hayırlı olması temennisinde bulundu. Ziyarette Adıbaş, Zonguldak bölgesinin aslında turistik bir yer olduğunu belirterek, bu anlamda daha fazla gelişebileceğini söyledi.

Misafirperverliğinden dolayı teşekkür eden Adıbaş ve yönetimi Kozlu ve Kozlu halkı için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti. Bu anlamda her türlü desteği vermeye hazır olduklarını söyledi.

Adır'da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, birlik ve beraberlik içerisinde her türlü sorunun üstesinden gelineceğini belirterek, Adıbaş ve beraberindekilere ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi