İYİ Parti İl Başkanı Yavuz Erkmen, Merkez İlçe Başkanı Dilay Küçük ve Yönetim Kurulu üyeleri Ekrem Güllüdağ, Çağrı Aydın,  İl Sağlık Müdürü Ertuğrul Güner’i ziyaret ederek, İl Yönetiminin almış olduğu kararla örnek hareket eden, toplumda kamu yararı taşıyan davranışları ödüllendirmek amaçlı İl Başkanlığı olarak verdikleri  “İYİLİK BELGESİ” ni tüm sağlık çalışanları adına İl Sağlık Müdürüne teslim ettiler.

İl Başkanı Yavuz Erkmen,  yaptığı konuşmada, Corona Virüs salgını dolayısıyla başta doktor arkadaşlarımız olmak üzere tüm sağlık camiası çalışanlarının mesai mefhumu tanımadan, cansiperane görev yapıp insanlara şifa dağıttıklarını, onların bu özverili üstün gayretlerinin toplumda ve de Zonguldak kamuoyunda takdir topladığını, halende özverili çalışmalarının devam ettiğini vurgulayarak onların bu örnek çalışma azmi ve fedakârlığı karşısında Zonguldak Halkının bir teşekkür ve şükran ifadesi olarak Zonguldak genelindeki ister kamu ister özel tüm sağlık çalışanları adına İYİLİK BELGESİ’ ni, Sağlık Müdürümüze teslim etmekten büyük mutluluk duyduklarını ifade etti.

Erkmen, “Dileğimiz kimsenin hasta olmamasıdır. Bu konuda gerekli önerilere dikkat etmemiz gerekir. Pandemi süresince kaybettiğimiz hemşehrilerimize Allahtan Rahmet, yakınlarına başsağlığı dilerken tedavileri süren hemşehrilerimize de acil şifalar diliyoruz. İYİ Parti ailesi olarak her zaman sağlık camiasında arkadaşlarımızın yanında olup onlara destek olmaya devam edeceğiz” dedi.

Sağlık Müdürü Dr. Ertuğrul Güner’de  yaptığı konuşmada sağlık camiasını unutmadıkları ve destek olduklarını beyan ettikleri için bu güzel jestlerinden ötürü İYİ Parti ailesine teşekkür etti. (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi