Devrek İsmetpaşa Mahallesi Muhtarlığı ve azalar Muharrem ayı münasebetiyle aşure etkinliği düzenledi. Vatandaşlara aşure ikram edildi.

Aşure etkinliğine Devrek Belediye Başkan Yardımcısı Recep Korum, Belediye Meclis Üyesi Şeref Aydınlı, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Nergiz Çelik, CHP Devrek ilçe Başkanı Yaşar Bükrü, MHP İlçe Başkanı Erol Kaptan, İyi Parti İlçe Başkanı Yaşar Ocakçı, Gelecek Parti İlçe Başkanı Muharrem Pak,İş Kadını Songül Saraç, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Kahya, Merkez Ulu Cami , Tekke Cami hocaları ve İsmetpaşa mahalle sakinleri ve çok sayıda davetliler katıldı.

İsmetpaşa mahalle muhtarı Necla Esen yaptığı açıklamasında "Muharrem ayı münasebetiyle her yıl geleneksel olarak düzenlediğimiz aşure etkinliğimize katılan bizleri onurlandıran mahalle sakinlerimize, davetlilerimize yardımcı olan ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum Eşit yurttaşlık ve vatandaşlık temelinde buluşarak, birliğimiz, beraberliğimizi koruyacağız Cenabı Allah kabul etsin” dedi. (Ahmet ÇİMEN DEVREK)

Editör: Haber Merkezi