Tayvan‘ın Ulusal Pingtung Bilim ve Teknoloji Üniversitesi (NPUST) heyetinin Bülent Ecevit Üniversitesi ziyaret programı devam ediyor. Heyet BEÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer ile bir araya geldi.

Rektör Prof. Chang-Hsien Tai, Genel Sekreter Prof. Kuei-Jyum Yeh, Öğrenci İşleri Daire Başkanı Prof. Yao-Nan Wang, Uluslararası İlişkiler Koordinatörü Dr. Pomin Li ve Uluslararası İlişkiler uzmanı Dr. Pearl Chang’dan oluşan heyet, iş birliğinin geliştirilmesi amacıyla düzenlenen toplantıda BEÜ

Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer ile bir araya geldi.

oplantıda NPUST tanıtım sunumunun ardından BEÜ hakkında bilgi paylaşımı yapıldı. Mühendislik, gıda ve tarım alanlarında iş birliklerinin geliştirilmesi ve öğrenci değişimleri yapılması kararlaştırıldı. NPUST’un uluslararası staj programına üniversitemiz de dahil edilerek öğrencilerimize Erasmus+ programı vasıtasıyla yeni fırsatlar sunulacak.

İKİLİ İŞBİRLİĞİ ANLAŞMASI İMZALANDI

Toplantı, ikili iş birliği anlaşmasının imzalanması ve hediye takdim töreninin ardından son buldu. Toplantı sonrasında ise Rektör Prof. Hsien Tai ve beraberindeki heyet Prof. Dr. Durmuş Günay Kütüphanesi’ni ve Mühendislik Fakültesi laboratuvarlarını ziyaret etti.

Bülent Ecevit Üniversitesi öğrencilere sunduğu olanaklardan oldukça memnun kalan heyet, iş birliklerinin geliştirilerek farklı alanlarda adımlar atılması temennisiyle BEÜ’den ayrıldılar. (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi