İstanbul Maltepe Belediyesi Seyir Terası Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen etkinlikte konuşan ZTSO Başkanı Metin Demir, İstanbul’daki İş insanlarını Zonguldak’a yatırım yapmaya davet etti.

Zonguldak Dernekleri Federasyonu (ZONDEF) tarafından Organize edilen İstanbul’da 2. Zonguldak Günleri kapsamında Maltepe Belediyesi Seyir Terası Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen kahvaltılı basın toplantısında sunum yapan Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Demir, İstanbul’daki İş insanlarını Zonguldak’a yatırım yapmaya davet ederek şunları söyledi:

27 – 30 Ekim 2022 tarihleri arasında İstanbul Maltepe Fuar alanında gerçekleşen " 2. Zonguldak Tanıtım Günleri " etkinlikleri kapsamında Zonguldak Dernekleri Federasyonu ( ZONDEF ) organizasyonu ile Maltepe Belediyesi Sosyal Tesislerinde düzenlenen kahvaltı programına; Odamız Genel Sekreteri Muharrem Sarıkaya, İlimiz Protokolü, İlgili daire müdürleri, meclis üyeleri, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile birlikte katılım sağladık.

Kahvaltı programında İlimizde ki Özel Sektörlerin mevcut durumu, Turizm, kültür ve sosyal yaşam da çalışılmakta olan projeler ile Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odasının İstihdamı artırmak ve sektörel çeşitliliği sağlamak amacı ile çalışmakta olduğu projeler ile Endüstri 4.0 Etkileri, Ab Yeşil Mutabakatı- Paris İklim Anlaşması, ABD-ÇİN Ticaret Savaşları, Aktif Bölgesel Çalışmalar, İK Yetkinliği Gelişimi, AR-GE, İnovasyon Ekosistemi, Yapısal Reformlar, Enflasyon, Dış Ticaret Açığı ve Borç Stoku, Zonguldak’ta Mevcut Sektörlerde Derinleşme, Sektörel Çeşitlilik, Yaşam Kalitesi Gelişimi, Güç Birliği ve Lobi, Zonguldak İl – İlçe Sege verileri, Güçlü Sektörler ve Kuruluşlar, Filyos Projesinin Bölgeye sağlayacağı Avantajlarının anlatıldığı bir sunum gerçekleştirdik. Tüm katılımcılara ilgilerinden dolayı teşekkür ederiz” dedi. Haber: Şaban YILMAZ

Editör: Haber Merkezi