TÜRKAV Zonguldak Şube Başkanı İbrahim Açıkgöz, Milliyetçi Hareket Partisi Zonguldak İl Başkanı Varol Demerköse’yi ziyaret etti.

TÜRKAV Zonguldak Şube Başkanı İbrahim Açıkgöz beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Milliyetçi Hareket Partisi Zonguldak İl Başkanı Varol Demerköse’yi parti binasında ziyaret ederek başarı diledi.

Ziyarette ilk konuşmayı yapan TÜRKAV Zonguldak Şube Başkanı İbrahim Açıkgöz, “Kongresini gerçekleştirip görevine devam eden MHP Zonguldak İl Başkanımız Varol Demirköse’ye görevinde başarılarının devamını diliyoruz. Ülkücü camiaya hayırlı olsun” dedi.

MHP Zonguldak İl Başkanımız Varol Demirköse ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek şunları söyledi: “Öncelikle 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutluyorum. Bütün öğretmenlerimizin ekonomik anlamda desteklenmesini, atanamayan öğretmenlerimizin de biran önce atanmalarını temenni ediyorum. Ziyaretlerinden dolayı başkanımıza ve ekibine teşekkür ediyorum. TÜRKAV bizim için önemli bir kurumdur. Biz TÜRKAV’ın yaptığı çalışmaları takip ediyoruz. Türkiye’nin en çok birlik ve beraberliğe ihtiyacı olduğu bir dönemde TÜRKAV ile birlik ve beraberlik içerisinde her görevi yapacağız.”

Gazetecilerin partiden ihraç talebiyle disipline sevk edilen üyelerin son durumu hakkında ki sorusunu da cevaplandıran Demirköse; “Bu tür olaylar bu çalışmanın sirayeti açısından açıklanmaz. Olay bittikten sonra illaki bir açıklama yapılır. Bu çalışma parti içi bir olaydır tamamlandıktan sonra açıklama yapılacak. Arkadaşlarımız için olumlu bir tavır yapılacaksa bunu korumamız lazım. Biz hiç kimseyi kaybetme çabasında değiliz biz insanları kazanmak için uğraşıyoruz. Bu güne kadarda kimseyle polemiğe girmedik. Kimseye bir karşılık vermedik, hep yapıcı ve onarıcı olduk. Yine öyle olma çabasındayız. Bunu farklı yönlere çekmek isteyenleri biz dikkate almıyoruz. Biz insan kazanma derdinde iken insanlar kaybetmek için mücadele ediyorsa ona da bir şey diyecek halimiz yok” diye konuştu. Haber: Seçkin KIRARSLAN

Editör: Haber Merkezi