Zonguldak Girişim Sanayi Sitesi ihalesi Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı yeni hizmet binasında yapıldı.

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın kredi desteği ile Zonguldak Girişim Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı’nın sorumluluğu altında yapılacak olan Sanayi Sitesinde 74 Adet iş yeri yapılacak.

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir; “ 2016 yılında Odamızın önderliğinde kurulum çalışmalarına başladığımız sanayi sitesinin yer tahsisi 2018 yılında yapıldı. 2020 yılında arsa dolgu ve zemin iyileştirme çalışmalarını kooperatifimizin öz kaynakları ile yaptık. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığımızın 2021 yılı yatırım programına alınan kooperatifimizin üst yapı ihalesini bugün Ankara’da Sanayi ve Teknoloji Bakanlığımızda gerçekleştirdik. İhale uhdesinde kalan firma Mayıs ayı içerisinde ramazan bayramının akabinde inşaata başlamak üzere şantiyesini kuracak. Sanayi Sitemiz İlimizde ve Bölgemizde sektörel çeşitliliğin sağlanmasına, bölgesel kalkınmaya önemli katkılar verecek.

Sanayi sitemizin kuruluş çalışmalarında hep yanımızda olan, bizlere destek veren, bürokratik işlemleri hızlandıran, Milletvekillerimiz, Polat Türkmen’e, Ahmet Çolakoğlu’na ve Hamdi Uçar’a çok teşekkür ediyorum. Sanayi sitemizin İlimize ve Bölgemize hayırlı olmasını diliyorum “ dedi.   (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi