Zonguldak’ın İnağzı Mahallesinde yapımı Zonguldak Belediyesi tarafından tamamlanan park ve halı saha düzenlenen tören ile hizmete açıldı.

Düzenlenen törene, Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan, AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Ahmet Çolakoğlu ve Hamdi Uçar, AK Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mükerrem Ayçiçek, İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay, Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun, Muhtarlar Derneği Başkanı Şerafettin Nas, Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel, Aile ve Sosyal Politikalar İl müdürü Veli Köktürk, AK Parti İl Gençlik kolları başkanı Benhur Özübek, Türk Hava Kurumu Şube Başkanı Nihat Aygün, Zonguldak belediye meclis üyeleri, İnağzı Mahallesi Muhtarı Mustafa Hamzaçebi, mahalle halkı ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılışta, Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan, AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Ahmet Çolakoğlu ve Hamdi Uçar ile Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz birer konuşma yaparak hizmete giren İnağzı Parkı’nın mahalle halkını ve bilhassa çocuklara hayırlı olmasını diledi.

Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan, “Bugün hep birlikte yine muhteşem bir güne tanıklık ettik. Yeni sosyal yaşam alanlarımızdan biri olan İnağzı Parkımızın açılışını yoğun bir katılım ile gerçekleştirdik. İnağzı Mahallemize yeni bir soluk getiren parkımızın tüm mahalle sakinlerine hayırlara vesile olmasını temenni ediyor, katılım sağlayan tüm hemşehrilerimize şükranlarımı sunuyorum. Parkımız hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından gençler 10 dakikalık bir karşılaşma oynarken, başlama vuruşunu Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan ve Belediye Meclis üyesi Yusuf Deniz yaptı.

Köksal Toptan okulu öğrencileri tarafından halk oyunları sergilenirken, ardından gençlerin maç sonucunda kendilerine iki adet futbol topu hediye edildi.

Açılışta daha sonra çeşitli oyunlar oynanırken, açılışın sonunda, halı sahada toplanarak, ellerindeki balonları havaya uçurdular. (Şaban YILMAZ)

Editör: Haber Merkezi