İşletmeciliğini şehrin sevilen işadamlarından Levent Yaman ve İlayda Tüfekçi’nin yaptığı ‘İlesta Güzellik Salonu’ açıldı.

İlesta Güzellik Salonu, Mithatpaşa Mahallesi Güven Sokak Uzaldılar İş Merkezi Kat 1 adresinde Zonguldak eski Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt, Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş, Çatalağzı Belediye Başkanı Adnan Akgün, CHP eski İl Başkanı Hakkı Güney, GMİS Teşkilatlandırma ve Eğitim Genel Sekreteri Tayfun Demir ve çok sayıda davetlinin katılımıyla açıldı.

Fener Cami İmam Hatibi Yunus Karaahmetoğlu tarafından yapılan duanın ardından İlesta Güzellik Salonu’nun açılış kurdelesi Zonguldak eski Belediye Başkanı Muharrem Akdemir tarafından kesildi.

Akdemir, kurdele kesiminde yaptığı konuşmada, “Bu tür mekanların açılışları değerli dostların katılımıyla daha da anlam ve önem kazanıyor. Bu güzel işletmeyi içinde bulunduğumuz koşullar içerisinde Zonguldak’a kazandıran işletme sahibi arkadaşımı kutluyorum. Bu tür işletmelerin açılması Zonguldak için önemli bir kazanımdır. Bu duygularla işletme sahibine bol kazançlar dilerim. Bu güzel mekan Zonguldak halkına hayırlı olsun” dedi.

İlesta Güzellik Salonunda; Lazer epilasyon, bölgesel zayıflama, çatlak, selüloit, cilt bakımı, kirpik lifting, kaş lifting ve takma kirpik işlemleri yapılacak. Haber: Seçkin KIRARSLAN

Editör: Haber Merkezi