Çaycuma ilçesinde Farmer's Fair Batı Karadeniz 4. Gıda Tarım ve Hayvancılık Fuarı ile ilgili son hazırlıklar tamamlanıyor.

İlçede 12-15 Eylül tarihlerinde Çaycuma Fuar Alanının da gerçekleştirilecek olan Farmer's Fair Batı Karadeniz 4. Gıda Tarım ve Hayvancılık Fuarı ile ilgili olarak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı’nda (TSO) toplantı düzenlendi.

TSO Yönetim Kurulu Başkanı Zekai Kamitoğlu'nun ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya, Çaycuma Kaymakamı Muharrem Coşgun, Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, Çaycuma Tarım ve Orman Müdürü Coşkun Ulutaş, Çaycuma Ziraat Odası Başkanı Rıza Çapkın, Çaycuma Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Hayri Kandemir, Çaycuma TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Serhat Dereli, Yönetim Kurulu Üyesi Ali Karakaş, Genel Sekreter Alper Püren ve Fuar organizasyon firması Expolink Başkanı Zeki Erdoğan ve firma yetkileri katıldı.

Karşılıklı bilgi alışveriş çerçevesinde geçen toplantıda, fuar için gerekli çalışmaların halen devam ettiğini ve 12-15 eylül tarihleri arasında fuara hazır oldukları belirtildi. (Gönül DOMBAYCI)

Editör: Haber Merkezi