Aile ve Sosyal Politikalar Zonguldak İl Müdürlüğü, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası kapsamında Sakatlar Derneği Zonguldak Şubesini ziyaret eti.

Aile ve Sosyal Politikalar Zonguldak İl Müdürlüğü adına Sakatlar Derneği Zonguldak Şubesini ziyaret ederek Başkan Hüseyin Şirin’e çiçek takdim eden Müdür yardımcısı Gülizar Yılmaz, 10-16 Mayıs Engelliler Haftasını kutladı.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığının engellilere çok büyük önem verdiğini belirten Aile ve Sosyal Politikalar Zonguldak İl Müdür yardımcısı Gülizar Yılmaz, “Engelliler haftasını önceki senelerde daha kapsamlı kutluyorduk ancak içinde bulunduğumuz süreç nedeniyle bu sene bu şekilde kutladık. İnşallah bu günleri atlatacağız. Biz engellilerimizin her zaman yanlarındayız. Biz engellilerimizi tek tek tespit ettik ekip arkadaşlarımızla birlikte onları ziyaret ediyoruz, hatırlarını soruyoruz ve ihtiyaçlarını tespit ediyoruz. İl merkezi ve ilçelerimizde engelli evde bakım hizmetlerimiz devam ediyor. Biz engellilerimizin her sorununda yanlarında olmaya gayret ediyoruz. Bugünler geçecek ve inşallah etkinliklerimizi daha güzel şekilde devam ettireceğiz. Her zaman onların yanlarındayız” dedi.

Sakatlar Derneği Zonguldak Şube Başkanı Hüseyin Şirin’de Aile ve Sosyal Politikalar Zonguldak İl Müdür yardımcısı Gülizar Yılmaz’a anlamlı ziyaretinden dolayı şahsı ve camiası adına teşekkür etti. Haber: Seçkin KIRARSLAN

Editör: Haber Merkezi