İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Personelleri, görevden alınan Müdürleri Kemal Akçay’a yeni görevinde başarılarının devamını diledi.

1991 yılında İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü İl Halk Kütüphanesi' de daktilograf olarak göreve başlayan Kemal Akçay, uzun yıllar kütüphanede hizmet vermiştir.

Memuriyet yaşamına Zonguldak İl Kültür ve Turizm Şube Müdürü ve İl Müdür Yardımcısı olarak devam etmiş, eşinin vefatının ardından Düzce İl Kültür ve Turizm Müdürlüğüne Şube Müdürü olarak atanmıştır.

2020 yılının Nisan ayında Zonguldak İl Kültür ve Turizm Müdürü olarak göreve başlamıştır.

Kültür ve Turizm Bakanlığı emrinde uzun yıllar başarılı hizmet veren Kemal Akçay, Personeli tarafından sevilen ve itibar edilen İl Müdürü olarak bilinir.

Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Cuma gecesi görevden alınan Kemal Akçay' ın hakkaniyetli ve demokratik yapısının yanı sıra, görev suresince Müdürlüğün işleyişinde başarılı bir mesai tamamlamıştır.

Devlet içinde siyasi kadrolar olan makamlar her ne kadar gelip geçici bile olsa, önemli olan mesai süresince gerçekleşen hizmet ve personelin huzurudur.

Aldığımız izlenimler neticesinde İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Personeli, ilk kez bir İl Müdürünün gidecek olmasının ardından üzülmüştür.

İnsanı değerleri bünyesinde muhafaza edebilmeyi başarmış olan İl Kültür ve Turizm Müdürü Kemal Akçay' a yeni görev alanında başarılar dileriz. Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi