Zonguldak İl Genel Meclisinin Mayıs ayı ilk birleşimi İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli başkanlığında yapıldı.

İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli başkanlığında yapılan toplantıya, il genel meclisi üyeleri, Özel İdare Genel Sekreteri Ahmet Karayılmaz, daire müdürleri katıldı.

Açılış ve yoklamanın ardından geçen oturuma ait karar özeti okunarak oy birliğiyle kabul edildi.

Gündemin 3 maddesinde yer alan İl Özel İdaresi, 2021 yılı kesin hesabının görüşülmesi maddesi Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edildi.

Gündemin 4 maddesinde yer alanİlimiz Devrek Derebulaca Köyü Binnazdere Membanın Memba Tahsis Komisyonu tarafından hazırlanan “İçme suyu Memba Tahsis ve Tevzii Komisyonu” Raporları komisyonlara gönderildi.

Gündem dışı söz alan AK Parti Zonguldak İl Genel Meclisi üyesi Arif Sefercik, oğlunun başkanı olduğu takımın şampiyonluğu ile ilgili açıklamada bulunurken, Filyos’a saha yapılması ve Çaycuma sahasının da sıkıntılı olduğunu ve düzeltilmesi gerektiğini söyledi.

İl Özel İdare Genel Sekreteri Ahmet Karayılmaz da, konu hakkında bilgilerinin olduğunu ve gerekenin yapılacağını söylerken, Özel İdare binası konusunda da açıklamada bulunarak, bir kişinin teklif verdiğini ve teklifin yüksek olması nedeniyle kabul edilmediğini ve gerekli çalışmaların yapılarak önümüzdeki ay çalışmalar sonucunda projenin meclis üyelerine sunulacağını söyledi. (Şaban YILMAZ)

Editör: Haber Merkezi