Zonguldak İl Genel Meclisinin Eylül ayı ikinci birleşimi İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli başkanlığında yapıldı.

İl Genel Meclisi başkanı Necdet Karaveli başkanlığında yapılan toplantıya il genel meclisi üyeleri  katılırken, geçen oturuma ait karar özeti okunarak kabul edildi.

Gündemin 3. Maddesinde yer alan İlimiz Ereğli İlçesi, Ortaköy-Hasbeyler- Düzpelit köylerinde, vatandaşların sosyal ve kültürel etkinliklerini yapabilecekleri bir yer bulunmadığından, söz konusu bölgede bu amaçla kullanılabilecek mülkiyetinin bir kısmı Ortaköy köy tüzel kişiliğine, bir kısmı da ormana ait olan alanda, yöre halkının sosyal, kültürel ve diğer etkinliklerini yapabilecekleri sosyal donatıların düzenlenebilmesi için, gerekli çalışmaların yapılması ile ilgili İmar ve Bayındırlık, Eğitim, Kültür ve Sosyal İşler, Gençlik ve Spor, Köylere Yönelik Hizmetler, Plan ve Bütçe ile Turizm Komisyonlarının ortaklaşa hazırlamış oldukları 10-7-5-10-12-1 sayılı raporları görüşülerek komisyonlardan geldiği şekliyle kabul edildi.

Kabul edilen gündem maddesi hakkında söz alan AK Parti İl Genel Meclisi üyesi Rıfkı Gültekin, “İnşallah güzel bir ödenek koyularak insanları mutlu edecek tesisler yapılır. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi. (Şaban YILMAZ)

Editör: Haber Merkezi