Zonguldak İl Genel Meclisinin Ekim ayı ikinci birleşimi İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli başkanlığında yapıldı.

İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli başkanlığında yapılan toplantıya, il genel meclisi üyeleri ile daire müdürleri katıldı.

Açılış ve yoklamanın ardından geçen oturuma ait karar özeti okunarak kabul edildi.

Gündemin 3 maddesinde yer alan mülkiyeti İl Özel İdareye ait olan İlimiz Devrek İlçe Özel İdare binası 1. kat 15 nolu Bağımsız Bölümün, Devrek Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına tahsisi ile ilgili konusu görüşüldü.

Mevcut binada görev yapan Devrek Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Aralık 2021 ayında sona ermesi nedeniyle yapılan görüşmede, binanın 5 yıl süreyle bedelsiz tahsis edilmesine karar verildi.

Gündemin 5 maddesinde yer alan İlimiz Gökçebey İlçesi, Yenimahalle Alçak Mevkii 7/8 Pafta, 2976 parselindeki mülkiyeti İdaremize ait zemin + 2 kattan oluşan bina (Gökçebey Entegre Hastanesi) ve bahçesinin bakım, onarım ve her türlü giderlerinin İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından karşılanmak şartıyla, Halk Eğitim Merkezi olarak kullanılmak üzere, İl Milli Eğitim Müdürlüğüne süresiz tahsis edilmesi ile ilgili İmar ve Bayındırlık, Eğitim Kültür ve Sosyal İşler, Plan ve Bütçe ile İçişleri Komisyonlarının ortaklaşa hazırlamış oldukları 29 – 2 – 26 – 11 sayılı raporlarının görüşülerek komisyondan geldiği şekliyle kabul edildi. (Şaban YILMAZ)

Editör: Haber Merkezi