Zonguldak İl Genel Meclisinin Mart ayı ikinci birleşimi İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli başkanlığında yapıldı.

İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli başkanlığında yapılan toplantıya, İl Özel İdare Genel Sekreteri Ahmet Karayılmaz, il genel meclisi üyeleri ile daire müdürleri katıldı.

Açılış ve yoklamanın ardından geçen oturuma ait karar özeti okunarak oy birliğiyle kabul edildi.

Gündemin 3 maddesinde yer alan 5018 Sayılı Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanununun 41. maddesi ile 5302 sayılı İl Özel İdaresi Kanununun 39. maddesi gereğince hazırlanan İl Özel İdaresi 2020 yılı Faaliyet Raporu hakkında Özel İdare Genel Sekreteri Ahmet Karayılmaz, meclis üyelerine bilgi verirken, rapor görüşülmek üzere Plan ve bütçe komisyonuna havale edildi.

Gündemin 4 maddesinde yer alan İlimiz Devrek İlçesi İsabeyli Köyünün, içme suyu ihtiyacını karşılamak üzere, gerekli izin irtifak işlemlerinin yapılması ile ilgili Çevre ve Sağlık, Plan ve Bütçe, Tarım ve Orman ile Köylere Yönelik Hizmetler Komisyonlarının ortaklaşa hazırlamış oldukları 4 – 6 – 4 – 4 sayılı raporlarının görüşülerek komisyondan geldiği şekliyle kabul edildi.

Gündemin 5 maddesinde yer alan İlimiz Devrek İlçesi, Mekekler Köyü hudutları dahilinde bulunan, kadastroda 41 parsel no ile kayıtlı taşınmaz üzerinde “Konut Alanı” amaçlı 1/1.000 Ölçekli Uygulama İmar Planı yapılması ile ilgili İmar ve Bayındırlık, Çevre ve Sağlık ile Köylere Yönelik Hizmetler Komisyonlarının ortaklaşa hazırlamış oldukları 5 – 5 – 5 sayılı raporlarının görüşülerek geldiği şekliyle kabul edildi. (Şaban YILMAZ)

 

Editör: Haber Merkezi