Zonguldak İl Genel Meclisi Ekim ayı dördüncü birleşimi İl Genel Meclisi 1 başkan vekili Ali Kemal Karaca başkanlığında gerçekleştirdi.

İl Genel Meclisi başkan vekili Ali Kemal Karaca başkanlığında yapılan toplantıya, il genel meclisi üyeleri ile daire müdürleri katıldı.

Açılış ve yoklamanın ardından gündemin 3 maddesinde yer alan Zonguldak Kdz. Ereğli Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Teşekkülünde, İl Özel İdaresini 4 yıl süre ile temsil etmek üzere, 3 asil 3 yedek üyenin tespit edilmesi hususunun görüşülerek, Vali Mustafa Tutulmaz başkanlığında 3 asil üyeye Kdz. Ereğli Kaymakamı Mehmet Yapıcı ile birlikte İl Genel Meclisi üyeleri Ali Kemal Karaca ve Rıfkı Gültekin seçildi.

Gündemin 4 maddesinde yer alan İlimiz Devrek İlçesi; Pelitli ve Gümüşpınar Köyleri, Çaycuma İlçesi; Yolgeçen, Derecikören, Helvacılar ve Kızılbel Köyleri, Ereğli İlçesi; Dağlıca Aşağıkayalıdere ve Şamlar Köyleri, Alaplı İlçesi; Sarıkadı Köyü mezarlık talepleri İdaremizin 2021 yılı Proje Programında yer almadığından, bahsi geçen köylere yapılacak mezarlık çalışmaları ile ilgili İmar ve Bayındırlık, Çevre ve Sağlık ile Köylere Yönelik Hizmetler Komisyonlarının ortaklaşa hazırlamış oldukları 33 – 26 – 30 sayılı raporlarının görüşülerek komisyonlardan geldiği şekliyle kabul edildi.(Şaban YILMAZ)

Editör: Haber Merkezi