Zonguldak İl Genel Meclisinin Aralık ayı 3’ncü birleşimi İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli başkanlığında yapıldı.

İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli başkanlığında yapılan toplantıda geçen oturuma ait karar özeti okunarak oy birliğiyle kabul edildi.

Gündemin 3’ncü maddesinde yer alan Zonguldak’ın Kdz. Ereğli İlçesi, Müftü Mahallesinde tapunun; F26-B-24-A-3-C pafta, 2436 ada, 18 parselinde kayıtlı arsa üzerindeki, Kdz. Ereğli Öğretmenevi ve Ay City İş Merkezinin 2. Katında bulunan 43 numaralı büronun, Kdz. Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğüne Tahsisi ile ilgili talebi görüştü.

İl Özel İdaresi Genel Sekreterliğinin; “Kdz. Ereğli İlçesi’nde Öğretmen Evi ve Ay City İş Merkezinin ikinci katında bulunan 36 numaralı büro ‘MOBESE İzleme Alanı’ olarak ve 37 numaralı büro yeni İlçe Emniyet Müdürlüğü binası yapılıncaya kadar Kdz. Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne tahsis edilmiştir. Yine aynı binada bulunan 47 numaralı boş bulunan büro da; Bilgi Teknolojileri ve Haberleşme Büro Amirliklerince yürütülen ‘Kent Güvenlik Yönetim Sistemi’ ile ‘112 Acil Çağrı Hizmetleri’nde hizmet standartlarının yükseltilmesi ve personelin çalışma şartlarının iyileştirilmesi için elektrik, su ve doğalgaz gibi ortak giderlerinin müdürlükçe karşılanması üzere Kdz. Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne tahsis edilmesi hususunun görüşülmesini talep ediyoruz” yönündeki teklifi üyeler tarafından incelenmek üzere İmar ve Bayındırlık, Plan ve Bütçe ile İçişleri komisyonlarına oybirliğiyle havale edildi. (Şaban YILMAZ)

Editör: Haber Merkezi