Emniyet Müdürü Aktaş’ı Dernek Başkanı Mustafa Yorulmaz ve dernek yönetim kurulu üyeleri karşıladı.

İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş ziyarette yaptığı konuşmada, “İl Emniyet Müdürlüğü olarak Şehit Aileleri Derneğine hem iade-i ziyaret yapmak hemde şehitlerimizin yakınlarının camiası olan derneğimizin başkanı ile bir arada bulunuyoruz” diyerek şunları söyledi:

“Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak şehitlik ve gazilik müessesesinin kılcal damarlarına kadar hissetmek gerekir. Bu vatan toprakları 1071 yılında bize yurt oldu o gündür bugündür bedeli ağır olan kanla sulanmış topraklara kıyamete kadar  Al Bayrağımızı dalgalandırmak Ay yıldızlı bayrağımızı, askerlerimiz, polislerimiz, jandarmamız ve korucularımız ile canla başla bu topraklara göz dikmiş hainlere düşmanlara can siper olarak mücadele etmek boynumuzun borcudur.

İl özelinde  şehit ailelerimizin derneğini ziyaret ederek hal hatır sormak varsa ihtiyaçlarını giderebilmek adına çözüm üretebilmek adına istişaresini yapmak için buradayız. Ben teşkilatım adına başkanıma saygılar sunuyorum.

Zonguldak Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Yorulmaz da, “Böyle bir zamanda yaptığınız ziyaret için teşekkür ediyoruz. Gelir gelmez sizi ziyaret ettik. Çalışkan olduğunuzu orada zaten anladık. Hoş geldiniz yeni göreviniz hayırlı uğurlu olsun” dedi. (Şaban YILMAZ)

Editör: Haber Merkezi