Adalet ve Kalkınma Partisi Zonguldak 25 ve 26. dönem milletvekili AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu Demokrasi ve Etik Kurulu üyesi Hüseyin Özbakır hayatını Deniz Oklu ile birleştirdi.

Ankara Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok’un kıydığı nikahın şahitliklerini 19 Dönem Zonguldak Milletvekili Ali Uzun ve Avukat İsmail Özgün Tunç yaptı.

Ak Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu Demokrasi ve Etik Kurulu Üyesi, 25 ve 26. Dönem Ak Parti Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakır, Deniz Oklu ile evlendi.

AK Parti Zonguldak 25 ve 26’ncı dönem Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakır nikah ile ilgili yaptığı açıklamada, “Zonguldak’ta yerel gazete ve internet sitesinin hakkımda yapmış oldukları yalan haberin aslı yoktur internette google de rast gele arama yaparak Deniz Oklu yazıp ilk gelen Deniz Oklu adlı kişinin resmini bununla evleniyor şeklinde yalan gerçekle alakası olmayan haber yapmış resimler koymuş olan bu gazete ve internet sitesinin yapmış oldukları paylaşımlarla ilgili Basın İlan Kurumu ve Adli yönden şikayetçi ve davacı olacağım” dedi. (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi