Gelecek Partisi Zonguldak eski Merkez ilçe Başkanı Hülya Özçelik, sosyal medya hesabından, Çaycuma Gelecek Partisi İlçe Başkanı Şenol Cin için övgü dolu paylaşımda bulunarak, neden istifa ettiğini açıkladı.

Geçtiğimiz günlerde belirlenemeyen sebepten dolayı Gelecek Partisi Merkez İlçe Başkanlığından istifa eden Hülya Özçelik, çalışmalarından ve barışından ötürü Çaycuma ilçe başkanına hem destek oldu hem de kendisinin il başkanlığına yakışan isimlerden biri olduğunu savunarak, Çaycuma İlçe Başkanı gibi toparlayıcı bir il başkanı ve il yönetimi olmasını canı gönülden istediğini ifade etti.

Özçelik sosyal medyadan yaptığı paylaşımda ise şu sözlere yer verdi: “Gelecek Partisi Çaycuma İlçe Başkanı Şenol Cin dün parti binasında ekip arkadaşlarının ve şehir dışından gelen parti temsilcilerinin sürpriziyle karşılaştı. Her zaman birlikten yan yana olan ve Genel Başkanımız tarafından taktir edilen İlçe Başkanı çevresine siyasetin dışında dostluğun önde geldiğini her zaman vurgulamış ve kendisini destekleyen ekip arkadaşlarının hakkını savunmuştur. Gelecek Partisi İl Kongresini gördüğü yanlışlardan dolayı terk eden ilçe başkanını İl Başkanı ve yönetimi genel merkeze baskı ve tehdit kullanarak aldırmaya çalışması herkes tarafından bilinmekteydi. Ayrıca Çaycuma ilçe Başkanını görevden almazlarsa burada kalırsak adam değiliz söylemlerini gittikleri her ortamda dile getiren il yönetimi bu sözlerin arkasında duracakları merak konusu oldu. Genel Merkezin Zonguldak teşkilatındaki sıkıntıları yakinen takip ettiğini biliyoruz. Genel Başkan Sayın Ahmet Davutoğlu’nun Çaycuma İlçe Başkanı Şenol Cin 'e düşkünlüğünü görüyor ve görevine devam etmesiyle görevden alınmayacağı gerçeği ispatlanmış oluyor. Göreve geldiğim günden beri sürekli yönetimin içinde kavgaların olmasına engel olmak için il başkanına sözler söylesem de il başkanı ve il yönetiminin burada oluşturduğumuz başarılı ilçe yönetimine ve çalışmalarımıza gölge düşürdüğünden dolayı istifa etsem de ben çıktıktan sonra sorunların bitmediği daha da artarak çoğaldığı haberleri kulağıma geliyor. Yeni kurulan bir partide tek bir insan kaybetmek partimize zarar verir söylemlerini yenileyerek keşke Çaycuma İlçe Başkanı gibi toparlayıcı bir il başkanı ve il yönetimi olmasını canı gönülden isterdim. Arkadaşlarımızın verdiği emekleri kendi hırs ve egolarına kurban eden yönetim halkımıza ne kadar güven verebilecek buda işin ayrı bir konusu. Çaycuma İlçe Başkanımızın yeni yaşını kutlar siyasette başarılar dilerim.” Haber: Gönül Dombaycı

Editör: Haber Merkezi