Hak-İş Konfederasyonu Zonguldak İl Başkanı Nihat Oruç genel merkezlerinin takdiri ile Hizmet İş Sendikası İl Başkanlığı görevini de üstlendi.

Hizmet-İş Sendikası İl Başkanlığı görevinin de tarafına tevdi edildiğini belirten Başkan Nihat Oruç, bu kapsamda yeni yönetimlerini oluşturduklarını belirtti.

Hak-İş Konfederasyonu ve Hizmet-İş Sendikası İl Başkanı Nihat Oruç, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Hak-İş Konfederasyonu İl Başkanı olarak görev yaptığım 2020 yılının Ocak ayından itibaren görevimiz devam ederken Kasım ayının biri itibariyle iş kollarının dağılımından dolayı Hizmet-İş Sendikasının İl Başkan yardımcılığı görevini yapmaktaydım. Kasım ayı içinde iş kollarının dağılımı yapıldıktan sonra şahsımı ve yönetimi Ankara’ya çağırdılar ve benden yeni bir yönetim yapmam istenerek Hizmet-İş Sendikası İl Başkanlığını tarafıma tevdi ettiler. Bu doğrultuda yeni yönetimimizi oluşturduk. Kilimli Belediyesinden Okan Ece ile Bartın’ın Kozcağız Belediye şirketinde çalışan Hilmi Karaman arkadaşımız il başkan yardımcılığına atanmış oldular. Bundan sonraki süreçte Hizmet-İş Sendikasının amacı ve görevi belediyelerde daha fazla yer almaktır. Toplu sözleşme yapacağımız belediyeler var. Şuanda Elvanpazarcık, Beycuma, Saltukova, Kilimli, Nebioğlu, Abdipaşa, Ulus, Hasankadı, Ormanlı ve Kozcağız Belediyelerinde toplu sözleşme görüşmelerimiz devam ediyor.” Haber: Seçkin KIRARSLAN

Editör: Haber Merkezi