Türkiye Kamu Sen’e bağlı Türk Diyanet Vakıf-Sen Zonguldak merhum başkanı Halil Korkmaz-Ayfer Korkmaz’ın sevgili oğlu Muhammet ile şehrimizin tanınmış ailelerinden Cahide-Turan Has çiftinin kızları Rabia Zonguldak Belediye Nikah salonunda düzenlenen nikah töreni ile yaşamlarını birleştirdi.

Zonguldak Belediye Nikah memuru Zeki Nas’ın kıydığı nikahın şahitliklerini,  Simge Ulukaya ile Zonguldak Kömürspor Kulübü Başkanı Süleyman Caner yaptı.

Genç çiftin nikahının kıyılmasının ardından Zonguldak Belediye Nikah Memuru Zeki Nas evlilik cüzdanını gelin Rabia Has (Korkmaz)’a teslim etti.

Nikah törenine, Türk Diyanet Vakıf-Sen Genel Başkanı Nuri Ünal, Türk Diyanet Vakıf-Sen Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ünlü, Türkiye Kamu-Sen  İl  temsilcisi Mithat Bağcı, Türk Eğitim-Sen Zonguldak Şube Başkanı Şahin Ören, Türk Büro-Sen Zonguldak Şube Başkanı Köksal Tunçtürk, Türk Ulaşım-Sen Şube Başkanı Dinçer Kayış, Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner ile birlikte her iki aile  ve yakınları katıldı.

Nikah kıyılmasının ardından katılanlar genç çifte hediyelerini takdim ettiler.

Şafak Gazetesi olarak Rabia-Muhammet çiftine ömür boyu mutluluklar dilerken, her iki aileyi de kutluyoruz. (Şaban YILMAZ)

Editör: Haber Merkezi