Zonguldak esnaflarından Vedat ve Atilla Arıman'ın babaları, Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Züleyha Yazıcı Arıman'ın kayınpederi Halis Arıman son yolculuğuna uğurlandı.

Bir süredir rahatsızlığı nedeniyle tedavi altında bulunan 79 yaşındaki Halis Arıman gece hayatını kaybetmişti.

Acılık’ta bulunan Hz. Ali Camiinde kılınan ikindi namazının ardından Halis Arıman, Kırat Aile Mezarlığında son yolculuğuna uğurlandı.

Cenaze törenine, Zonguldak Belediye Başkan vekili Murat Uzun, İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı, AK Parti İl Başkan yardımcısı Ömer Gülay, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mükerrem Ayçiçek, Orman Bölge Müdürü Faruk Bayraktaroğlu, AK Parti Kilimli İlçe Başkanı Sedat Demirci, Zonguldak eski belediye başkanı Secaattin Gonca, CHP belediye başkan adayı ve işadamı Şenol Şanal, Marangoz ve Mobilyacılar Odası Başkanı Hikmet Hacıabdurrahmanoğlu, AK Parti eski merkez ilçe başkanı Mustafa Çağlayan, Karaelmas Mahallesi Muhtarı Adem Biçer, Zonguldak Kömürspor eski kulüp başkanı Süleyman Caner, bazı belediye ve il genel meclisi üyeleri ile dost ve yakınları katıldı.

Şafak Gazetesi olarak merhum Halis Arıman’a Allah’tan rahmet dilerken, kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz. (Şaban YILMAZ)

Editör: Haber Merkezi