Zonguldak Marangozlar ve Mobilyacılar Odası 17. Olağan Genel Kurulunu gerçekleştirdi.

Zonguldak Marangozlar ve Mobilyacılar Odası 17. Olağan Genel Kurulunu tek liste ile gerçekleştirildi. Mevcut başkan Hikmet Hacıabdurrahmanoğlu üyelerin güvenoyunu alarak yeniden başkan seçildi.

Genel Kurulun divan heyeti Alparslan Küçük, İbrahim Artikar, İsmet Bıçakçı, Samet Çulha, Rukiye Kır’dan oluştu.

Zonguldak Marangozlar ve Mobilyacılar Odası Başkanı Hikmet Hacıabdurrahmanoğlu, genel kurulda yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“Meslek odamızda sizlere hizmet etmekten her zaman onur ve gurur duyduk. Tabi ki buralarda güven ve samimiyet önemlidir. Karşılıklı güveni aynı zamanda boşa çıkartmamakta önemlidir. Bizler idare heyetleri olarak bizlere göstermiş olduğunuz güven ve itimattan dolayı hepinize müteşekkiriz. Meslek odamızın bu olağan genel kuruluna giderken mali anlamda hiçbir resmi ve özel kurum kuruluş ve üst kuruluşlara borcumuz yoktur. İnşallah bu dönem ve gelecek dönemlerdeki yöneticilerde aynı bu tempo ve performans ile devam edecektir. Sizlere layık olmaya çalıştık. Tabi ki bu istikrar ve başarı sizlerin meslek odamıza sahip çıkma yanında olmanızdan geçer.”

Genel Kurulda güven tazeleyen Zonguldak Marangozlar ve Mobilyacılar Odası Başkanı Hikmet Hacıabdurrahmanoğlu’nun yeni yönetimi şu isimlerden oluştu: Sinan KAYA, Hüseyin Uzun, Ahmet Şehit, Hamdi Aydın, Ömer Faruk Atalı, Cengiz Konmuş.

Denetim Kurulu Asil Üyeler: Recep Nihat Günay, Muhammet Aydın, Gökhan Bahadır. Haber: Seçkin KIRARSLAN

Editör: Haber Merkezi