Zonguldak Berberler ve Kuaförler Esnaf Odası Başkanı Mehmet Bayar, kongreyi değerlendirdi.

Kongre'de kendisine gösterilen güvene layık olacağını ifade eden Zonguldak Berberler ve Kuaförler Esnaf Odası Başkanı Mehmet Bayar, şunları söyledi;”Tabii ki kongreye katılmayanlar da oldu ama 230 kişi vardı ve bunun yaklaşık %70'i kongreye katılarak oy kullandı. Sağ olsunlar tekrar teveccüh gösterdiler ve ben bu anlamda kendilerine çok teşekkür ediyorum.Güvenlerine layık olacağım inşallah.

Ayrıca kongrede aday olan Yavuz Arslan kardeşime de teşekkür ediyorum. Kendisi demokratik hakkını kullanarak aday oldu. Sonuçta biri kazanıyor biri kaydediyor. Üyelerimiz bizi takdir etti. Gayet güzel bir seçim ortamı oldu. Huzur içinde kongremizi yaptık.

Bundan sonra inşallah yapmak istediğimiz çok şey var.Özellikle eğitim anlamında üyelerimizle bir takım işte eksiklerimiz var Bu anlamda ilerleme noktasında çalışmalarımız olacak. Daha çok bir araya gelmeyi ve bir takım sosyal etkinlikler yapmayı planlıyoruz inşallah.Üyelerimizin acil durumlarda kan ihtiyacını karşılamak üzere kan grubunu kayıt altına alacağız. Diğer yandan üyelerimizin içinde adımlar atacağız" (Meryem DEMİR)

Editör: Haber Merkezi