AK Parti Çatalağzı Belde başkanlığı görevini yaklaşık 5 yıldır sürdüren Kerem Güneş, hafta sonu yapılacak olan belde başkanlığı görevinde aday olmayacağını açıkladı.

Başkan Güneş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Çok değerli Çatalağzı’lı hemşehrilerim. 2012 yılında AK Parti Kilimli Kurucu ilçe yönetim kurulu üyeliğimle başlayan ve 2014 yılında Çatalağzı Belde Başkanlığı görevi ile devam ettirdiğim AK Parti Çatalağzı Belde başkanlığı görevini bırakıyorum” diyerek şunları söyledi:

“Görev yaptığım süre boyunca 2 dönem beraber çalışmayı sürdürdüğüm tüm yönetim kurulu , kadın kolları, gençlik kolları , mahalle başkanlarıma ve tüm Ak Parti Çatalağzı üyelerimize desteklerinden dolayı teşekkür ediyor haklarını helal etmelerini istirham ediyorum. Ak partimizin hizmet düsturu içerisinde görevime layık olmaya gayret gösterdim . Şahsım olarak vicdanen rahatım. Çünkü siyaset yaşadığımız yer itibari ile bizlere çıkar menfaat değil ailemizden feragat etmemizi cebimizden feragat etmemizi gerektiren bir sistem. Sadece şunu temenni ediyorum ki VEFA denildiği gibi İstanbul'da bir semt ismi olmasın. Belde Başkanlığı yaptığımız dönemde tüm yönetim kurulu üyelerimiz kadın kollarımız ve dava arkadaşlarımızla birlikte ÇATALAĞZI beldemizde kapı kapı dolaşarak Ak Partimiz için vatandaşlarımızın desteğini istedik.

Yeni süreçte bayrağı teslim almış olduğum belde başkanı arkadaşıma yine aynı bayrağı teslim etmenin onur ve gururunu yaşıyorum. Belde Başkanına ve yönetimine başarılar diliyorum bizlere bir görev düştüğünde her zaman yardımcı olacağımızı belirtmek isterim. Bu vesile ile 7. Olağan kongremizin milletimize hayırlara vesile olmasını diliyorum... Bilerek yada bilmeyerek kırdığımız kişilere de özrümü beyan etmek isterim ben hakkımı helal ediyorum inşallah sizlerde helal edersiniz. Rabbim gelecek nesillere güzel bir gelecek bırakmayı bizlere ve bizlerden sonraki nesillere nasip etsin inşallah. Allaha emanet olun” (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi