Mithatpaşa Tünellerinin yapımı için Zonguldak Belediye Başkanlığı döneminde önemli çalışmalar yapan Secaattin Gonca, yaklaşık 12 yıl sonra tünel açma işleminin bitirilmiş olup ışığın görülmesinden çok büyük memnuniyet duyduğunu söyledi.

Mithatpaşa Tünellerinin yapımı için Zonguldak Belediye Başkanlığı döneminde önemli girişimlerde bulunup projenin Karayolları Genel Müdürlüğü 2009 yatırım programına alınması ve bugünlere gelmesinde önemli katkısı olan Zonguldak eski Belediye Başkanı Secaattin Gonca, “Tünelde ışık görüldü. Emeği geçenleri kutluyor, projenin bundan sonraki çalışmaları içinde başarılar diliyorum” dedi.

Zonguldak eski Belediye Başkanı Secaattin Gonca, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda: “Şehrimiz için hayati öneme haiz olan Mithatpaşa Tünelinin yapımı için,2004-2009 Belediye Başkanlığı dönemimde yaptığımız girişim ve mücadele sonucunda, Karayolları Genel Müdürlüğü 2009 yılı yatırım programına alınmasına karar vermiş ve projenin gerçekleşmesinin önü açılmıştı. Yaklaşık 12 yıl sonra tünel açma işlemi bitirilmiş ve ışık görülmüştür. Bir an önce tünellerin iç çalışmalarının ve bağlantı yollarının bitirilmesi ve trafiğe açılması Gazipaşada yaşanan trafik sıkıntısını ortadan kaldıracaktır. Evet; Tünelde ışık görüldü. Emeği geçenleri kutluyor, projenin bundan sonraki çalışmaları içinde başarılar diliyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi