Zonguldak İl Genel Meclisinin Kasım ayı dördüncü birleşimi İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli başkanlığında yapıldı.

İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli başkanlığında yapılan toplantıya, il genel meclisi üyeleri ile daire müdürleri katıldı.

Açılış ve yoklamanın ardından geçen oturuma ait karar özeti okunarak oy birliğiyle kabul edildi.

Gündemin 3 maddesinde yer alan 5302 sayılı İl Özel İdaresi Kanununun 31. maddesi gereğince; stratejik plan ve programlarda yer alan amaç ve hedeflere göre, İl Özel İdaresince hazırlanan 2020 yılı Performans Programı ile ilgili konu görüşülürken, Strateji Planlama Müdürü Mehmet Dilaver gündem maddesi hakkında yaptığı açıklama ile il genel meclisi üyelerini bilgilendirdi.

Gündem dışı söz alan CHP İl Genel Meclisi üyesi Nebahattin Yılmaz, Gökgöl Mağarasındaki çalışmaların ne durumda olduğunu sorarken, İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli’de İhalenin yapıldığını ve teslim alan firmaya 300 günlük süre verildiğini ifade ederek, “Gökgöl Mağarasında yapılan çalışmalar yaklaşık 1 yıla yakın bir sürede bitirilmesi hedefleniyor” dedi. (Şaban YILMAZ)

Editör: Haber Merkezi